ZLTC Zwemloop

ava

Onze jaarlijkse zwemloop verhuisde dit jaar van april naar augustus.
Dit was meteen de gelegenheid om ook qua locatie van plaats te wisselen. Van de vertrouwde Sportoase switchte onze zwemloopactiviteit naar het Plinius openluchtzwembad.
Zeker met het prachtige weer van vandaag een toplocatie! Dit werd beaamd door de toeschouwers die vanop het cafetariaterras bijna het ganse strijdtoneel konden gadeslaan.

Dankzij ons gemotiveerd  team van vrijwilligers en clubgenoten werd ook deze zwemloop weer een groot succes en verliep alles nagenoeg vlekkeloos.
Dus, eens te meer een gemeend dankjewel aan alle helpende handen!!

Uitslagen hebben we voorlopig nog niet. Wel zagen we achteraf verschillende jeugdige ZLTC’ers pronken met een welverdiende medaille! Proficiat! Ook aan alle andere deelnemers.

Afgesloten werd er met een reeks voor onze oudste jeugdleden en de seniors van onze club.
Zij streden over een afstand van 500m zwemmen en 5 km lopen.
Voor het lopen werd een parcours uitgetekend over ‘Beukenberg’. Niet echt makkelijk maar bovendien voor niet Tongenaren ook niet altijd evident om de juiste wegkeuze te maken…

Tim maakte het verschil in het zwemmen en gaf de leiding niet meer uit handen. Jimmy L kwam naar het eind van het lopen nog wel opzetten maar kon geen aanspraak meer maken op de zege.
Jeugdlid Robbe werd naar verluidt derde. Ook een mooie prestatie!

Meer details over de uitslagen en beeldmateriaal zullen ongetwijfeld de volgende dagen op deze site te vinden zijn!


 

Geplaatst op 27-08-2017 | ...terug
Website ontwikkeld door Wielernet