Clubtriatlons: dubbelslag voor Tim en Robbe!!

ava

Een topdag was het voor het organiseren van onze clubwedstrijdjes!
Beter weer kan je haast niet bedenken. Een mooi zonnetje, niet te warm en bijna geen zuchtje wind.
Ook de totaal nieuwe locaties werden door de meeste wel gesmaakt. Sommigen vonden de nieuwe locaties zelfs beter dan de vorige…

De sportieve strijd dan.
Jammer genoeg kenden we ‘last minute’ nog enkele afzeggingen om diverse redenen. En het waren niet van de minste. Zo meldden Kevin S, Christophe C en Peter V alsnog af. Ook Valérie haakte af. Zo stond er geen enkele dame aan de start van onze kwart. Dat is ook alweer enkele jaren geleden…


Er werd op twee fronten gestreden: een 1/8 en een 1/4.
De korte afstand werd vooral bevolkt door jeugdleden. De kwart werd dan weer een bijna exclusieve aangelegenheid voor competitieve leden.

Vorig weekend waren Tim en Robbe (jeugd) beiden primus bij onze zwemloop. Vandaag deden ze dat nog eens mooi over. Tim was duidelijk de sterkste op de kwart en Robbe, duidelijk van alle markten thuis, zette mooie tijden neer in de 1/8.

Op de kwart kon niemand  Tim echt bedreigen. Zoals verwacht zette hij een sterke zwem- en fietsprestatie neer. Maar ook zijn afsluitend looponderdeel was meer dan goed.
Het was onze uitblinker van Maastricht die het dichtst in de buurt kwam. Davy die eerst verbaasde met een zeer matige zwemtijd pakte dan toch weer snoeihard uit in het fietsen. Hierdoor rukte hij al op naar plaats drie. Tijdens het lopen snoepte hij dan ook nog de tweede plaats van Ben af.
Zo hadden we alvast een heel sterk podium.

We onthouden nog enkele opvallende prestaties:
- Jimmy L vond duidelijk de goede fietsbenen niet want hij klokte pas de achtste tijd. Tijdens het lopen vond hij wel weer zijn ‘tweede adem’ want na Chris B liep hij de tweede beste tijd.
- Onze duatleet Chris werkte vandaag zijn eerste triatlon af en deed dat verre van slecht.
Hij verbaasde iedereen door het zwemonderdeel bijna helemaal in schoolslag af te werken en hierbij zelfs enkele crawlzwemmers achter zich te laten.
-Maarten fietst alsmaar beter. Zou het alleen in die tijdritfiets zitten?
Na de gepatenteerde hardrijders was hij ‘best of the rest’ met de vierde fietstijd.
We stellen eveneens een duidelijke opmars van de tijdritfiets vast in onze club…


Zoals altijd vergeten we onze ‘logistieke ondersteuners’ niet. Zij zorgen ervoor dat we een fijne clubwedstrijd beleven. Thx hiervoor!

Het beschikbare fotomateriaal zullen we de volgende dagen proberen delen!
De uitslagen zijn beschikbaar in ‘wedstrijdresultaten’!

Geplaatst op 02-09-2017 | ...terug
Website ontwikkeld door Wielernet