Sprintduatlon Waardamme

ava

Je hebt er die er maar niet genoeg van krijgen en op twee dagen aan twee wedstrijden deelnemen... en dat ondanks sluimerende blessures.
Als dat maar goed komt!Een dagje na de mooie - vooral de fijne organisatie en sfeer en parcours, want met mijn loopprestatie was ik iets minder tevreden - clubkwart voelde het rechterbeen redelijk aan en reden we dus naar Waardamme voor de sprintduatlon. Een klein en niet heel sterk deelnemersveld zo bleek bij aankomst.
57:08 werd de tijd en een 9e plek. 15:30 op 4,5 km; 30:38 op 21km (met 2 gereden) en nog eens 10:57 op 3km.
Vooral de laatste run wou het rechterbeen en vooral de knie die volledig vast zitten niet meer mee en was de pijn navenant. Toch uitgelopen maar niet echt op niveau. Misschien toch de verkeerde beslissing genomen om mee te doen.
Vanmorgen raadde de osteopate me wel sterk af de halve van Damme mee te doen over 2 weken dus het ziet er naar uit dat mijn eerste halve afstand een jaartje zal moeten wachten. Het BK kwartduatlon op 1/10 zal dan mogelijk de enige wedstrijd nog worden (zonder looptrainingen)... Alleszins, mijn eindeseizoens relatieve rustperiode zal op deze manier lang genoeg worden denk ik :-).

Chris


 

Geplaatst op 05-09-2017 | ...terug
Website ontwikkeld door Wielernet