Chris (opnieuw) clubkampioen, Stephanie nieuwe voorzitter!

ava De ZLTC’ers traden voor één keer niet aan in wedstrijduitrusting want gisteren werd er in stijl het 25 jarig bestaan van onze club gevierd.
De Horne toverde een feestelijk menu op tafel. Tussen de gerechten door blikte onze voorzitter terug op de rijke geschiedenis van onze club. Tegelijkertijd werden de vijf leden die er van in den beginne al bij zijn in de bloemetjes (eigenlijk in de wijn) gezet!
Meest verrassende aankondiging van de avond was wel...
Geplaatst op 10-12-2017 | Lees Verder...

Inschrijven voor viering 25jaar en/of eindhappening

ava Een kleine twee weken geleden ontvingen alle leden een uitnodiging voor de viering van het 25 jarig bestaan van onze club en de jaarlijkse eindhappening. Beide gaan door op zaterdag 9 december in de Horne.
We moeten zeggen dat, helaas naar slechte ZLTC gewoonte, de reacties op dit moment nog steeds erg pover zijn. Daarom een warme en dringende oproep om :
-          Voor het feestje ’25 jaar bestaan’ Norry via ...
Geplaatst op 01-12-2017 | Lees Verder...

Crossduatlon: Maastricht/Kanne

ava Afgelopen weekend nam Jimmy L. deel aan de uitdagende crossduatlon van Maastricht/Kanne. Hij bezorgde ons volgend verslagje:
 
Zondag deed ik mee aan de cross-duathlon van Kanne. Deze gaat ieder jaar in November door op en rond de observant. Je hebt er de keuze tussen een korte en lange duathlon over een pittig parcours. Ik koos voor de lange versie met 6km lopen, 22.5 mountainbike en 2.2km lopen.
Geplaatst op 21-11-2017 | Lees Verder...

ZLTC op STRAVA

ava De echte Stravanisten hebben het zonder twijfel al gemerkt! ZLTC is sinds vorig weekend nu ook als club aanwezig op Strava.

De courante gebruikers van Strava hebben zich dan ook onmiddellijk als lid aangemeld. Degenen die Strava niet zo veelvuldig gebruiken kunnen natuurlijk nog altijd aansluiten.

Eens toegetreden als lid van ZLTC op Strava word je in de groep opgenomen en worden je trainingen vergeleken met de andere ZLTC’ers. Er wordt wekel...
Geplaatst op 14-11-2017 | Lees Verder...

Looptraining dinsdag 14 november!!

ava Donkere wintermaanden of niet: de tweewekelijkse looptraining op de Motten dinsdagavond 19:30u blijft natuurlijk doorgaan.
Een winterslaap is geen geldig excuus want echte (ijzeren) triatleten weten dat ‘rust roest’!
En om al dat ijzer geen kans te geven om te roesten verwachten we onze competitieve en sportieve leden in groten getale dinsdagavond op de De Motten!...
Geplaatst op 12-11-2017 | Lees Verder...
1 2 3 4 ... 112 »

Website ontwikkeld door Wielernet