Miel is geboren!

ava De redactie heeft uit welingelichte bron vernomen dat Miel Jorissen op 22 januari het levenslicht heeft gezien als zoontje van Pieter Jorissen en Elise Willems. De kapoen weegt 3.640kg en meet 54cm.
We wensen het kersverse ouderpaar een dikke proficiat en veel geluk!...
Geplaatst op 23-01-2014 | Lees Verder...

Kijk mama! Zonder handenÖ.

ava Als triatleten malen we elk jaar heel wat fietskilometertjes af! De ene wellicht wat meer dan de andere. Maar je mag er zeker van zijn: vroeg of laat zal pech toeslaan er rij je lek! Gegarandeerd gaat dit gepaard met een uiting van frustratie en niet zelden zal er een vloek weerklinken. Het volume waarmee de krachtterm de ether wordt ingeslingerd zal afhangen van de omstandigheden. Voor iedereen een zeer herkenbare situatie nemen we aan!?
Misschien zal er na het bekijken van volgend filmpje (zie link) in het ver...
Geplaatst op 19-01-2014 | Lees Verder...

Spinning 17/01

ava Als de aanwezigheden op onze clubactiviteiten en -trainingen bij de start van het nieuwe jaar iets zeggen over het vervolg van het sportieve seizoen dan gaan we met onze club een schitterend jaar tegemoet!
In ieder geval: Goed begonnen is half gewonnen!
Op onze zwemtrainingen loopt het de laatste weken storm en is het vaak drummen om een plaatsje!
Zoals jullie gisteren al konden lezen was de aanwezigheid op onze voorbije maandelijkse looptraining een zelden gezien succes met 11 deelnemende ZLTC’ers.
Wat dan gezegd over de inschrijvingen voor onze stages in...
Geplaatst op 18-01-2014 | Lees Verder...

Looptraining donderdag 16 januari

ava Afgelopen donderdag stond de eerste looptraining van het nieuwe jaar op het programma. Wat er direct opviel, was het aantal deelnemers. Ik denk dat we een record gevestigd hebben. 11 Zltc'ers (Valérie, Sara, Margot, Veronique, Herbert, Luc, Gijs, Marc M, Marc S, Arnaud en Maarten) hadden de loopschoenen aangebonden om het nieuwe jaar goed in te zetten. Zelfs Norry kwam iedereen persoonlijk een hart onder de riem steken en een extra hart konden velen gebruiken: 8 x 200m aan 90% stonden op het programma.
Als opwarming werden de vaste rondjes op de finse piste gelopen. Vooral...
Geplaatst op 17-01-2014 | Lees Verder...

Vrijdag: Spinning

ava Vrijdag om 19:00u is het ‘Spinningtime’!!
Kevin heeft vandaag nog bevestigd dat het pittig maar plezant programma zal worden.
Een tip voor de ‘spinningleken’: op de spinningfietsen zal je SPD-pedalen aantreffen. Dus als je over SPD-schoenen beschikt breng je ...
Geplaatst op 15-01-2014 | Lees Verder...
« 1 ... 102 103 104 105 106 »

Website ontwikkeld door Wielernet