Wintertriatlon Brasschaat: Luc aan de winst!?

ava Luc Pinsart was afgelopen zondag als enige ZLTC’er aan de slag in de wintertriatlon van Brasschaat en hij kaapte er zowaar de hoofdprijs weg!
Neen, niet door de wedstrijd op zijn naam te schrijven maar wel door aanwezig te zijn op de tombolatrekking en daarmee de hoofdvogel af te schieten! Als je Luc binnenkort met het eerste lentezonnetje in een blitse en exclusieve cabrio over de Limburgse wegen ziet scheuren… dan is dat te danken aan de wintertriatlon van Brassch...
Geplaatst op 26-02-2014 | Lees Verder...

Midwinterjogging: wie spreekt er van stoppen??

ava Vorig jaar nam onze ‘sterke’ Rik Emonds zo een beetje een ‘sabatjaar’. Velen dachten waarschijnlijk dat we hem op het sportieve front niet meer echt zouden terugzien. Fout gedacht! Naast onze Wintersprint en Bolderberg stond hij zondag aan de start van de 5km Midwinterjogging.
Maar exact hetzelfde kunnen we zeggen van ‘good old’ Robby!
Bij de jaarwisseling zijn competitieve licentie ingeruild voor een recreatief lidmaatschap en zelf aangekondigd dat hij zijn geteisterde spieren,...
Geplaatst op 25-02-2014 | Lees Verder...

De ware toedracht achter het raadsel…

ava Dany heeft voor ons het verhaal achter het fietsen zonder helm in Bolderberg uit de doeken gedaan!
Na het lopen komt Dany in de wisselzone, loopt naar zijn MTB en ruilt keurig zijn loopschoenen om voor zijn fietsschoenen. Maar iemand had de doos met de rest van zijn materiaal (handschoenen, bril en dus ook zijn helm!) verplaatst. Misschien ook omdat het zijn eerste echte wedstrijd was denkt hij gewoonweg niet aan zijn helm mede omdat deze niet meer in het zicht staat.
Zich totaal van geen kwaad bewust trekt onze Tongenaar op pad zonder ho...
Geplaatst op 24-02-2014 | Lees Verder...

Dany en het raadsel van Bolderberg

ava Wie heeft de foto’s van Bolderberg dermate bestudeerd dat er een eigenaardig detail is opgevallen?
Bij één van de eerste ‘fietsfoto’s’ is te zien dat Dany erin geslaagd is om aan het MTB onderdeel deel te nemen (of toch op zijn minst te vertrekken) zonder helm. Iets wat in principe niet kan want bij elke wedstrijd wordt daar streng op toe gekeken!
Op één van de latere foto’s is duidelijk te zi...
Geplaatst op 21-02-2014 | Lees Verder...

Bolderberg bis

ava De voorspelde storm voor zaterdag tijdens de wedstrijd was gelukkig lang niet zo erg dan voorspeld. De ‘storm’ brak pas na de wedstrijd los toen bleek dat de tijdsopname niet correct was verlopen. Er zijn ondertussen verbeteringen in aangebracht maar helemaal juist zal het wellicht niet meer worden. In ieder geval hebben we de 19 ZLTC’ers in de juiste volgorde kunnen rangschikken. De aangepaste uitslag is terug te vinden op de site. De (tussen)tijden zullen blijvend met meer dan een korrel zout moeten genomen worden!
Regelmatigheidscriterium.
Geplaatst op 20-02-2014 | Lees Verder...
« 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 110 »

Website ontwikkeld door Wielernet