Beartrail Teuven: verslag van onze man ter plaatse.

ava We hadden nog maar net ons kort artikeltje over de Beartrail in Teuven gepubliceerd of we ontvingen mooi verslag van één van onze deelnemers ter plaatse. En hoe kan je een wedstrijd beter beschrijven dan als je er zelf bij was? Lees hierna hoe Donald zich afgelopen zondag een weg baande door de Voerense modder en blubber!
Zondag deelgenomen aan de Polar Bear Trail in Teuven op aanraden van Kurt, die uiteindelijk zijn ijsbeer stuurde wegens opening van nieuwe Specialized store (afwezigen hadden gelijk - zie verder). Is zelfde organis...
Geplaatst op 29-01-2014 | Lees Verder...

In het spoor van de Beer in Teuven.

ava Voorbije zondag stond er een meer dan stevige loopwedstrijd geprogrammeerd in de buurt van Teuven (Voeren).
Wie zich inschreef voor de ‘Beartrail’ mocht rekenen op 22 km off road parcours met de nodige beklimmingen, afdalingen, modder en andere natuurlijke hindernissen. Twee moedige clubgenoten kozen deze wedstrijd als zondags tijdverdrijf: Donald Niesten en Luc Pinsart verdedigden onze clubkleuren!
Duidelijk op de foto’s te zien: Donald start op de eerste rij! Niet te zien op de foto is dat hij onder zijn kledij nog de sp...
Geplaatst op 28-01-2014 | Lees Verder...

Medailleregen in Nederland!

ava Vandaag ontvingen we een kort verslagje over de prestaties van onze twee clubgenoten in Nederland. Meer bepaald in Zwolle vond het voorbije weekend het Open Nederlands Kampioenschap voor Masters plaats.

Philippe zette, zoals eerder gemeld, onmiddellijk de toon door een zilveren medaille weg te kapen.
Carla moest hiervoor echter niet onder doen. Wel integendeel!

Zelfs al is het verslagje vrij kort, wij raken enigszins de tel kwijt hoeveel medailles ze er nu eigenlijk hebben behaald.

In ieder geval: Carla...
Geplaatst op 27-01-2014 | Lees Verder...

Meteen eremetaal in Nederland!

ava Wie aandachtig onze (overzichts)kalender nakijkt heeft wellicht gezien dat dit weekend (23/01 – 26/01) de Open Nederlandse Zwemkampioenschappen voor Masters geprogrammeerd staan!
Twee van onze clubgenoten(Carla en Philippe V) staan er aan de start en niet zonder ambitie!
En wat dat betreft waren de kampioenschappen nog niet goed begonnen of het eerste succes is al binnen! Philippe wist ons met terechte fierheid te melden dat hij al een zilveren medaille (vice kampioen dus) op zak heeft! Hij behaalde dit mooie succes op de 1.500m!...
Geplaatst op 24-01-2014 | Lees Verder...

Miel is eerder geboren!

ava Blijkbaar was de redactie (lees in dit geval: Maarten) toch niet zo welingelicht als ze gedacht had. Een rechtzetting is dan ook vereist.
Miel Jorissen is geboren op dinsdag 21 januari 2014 en niet op woensdag 22 januari 2014 zoals eerder gecommuniceerd.
 ...
Geplaatst op 24-01-2014 | Lees Verder...
« 1 ... 107 108 109 110 111 112 »

Website ontwikkeld door Wielernet