Aansluitingsmogelijkheden

Basis-lid

Als basis-lid wil je wel graag deel uitmaken van onze club maar je hebt geen (grote) ambities op triatlonvlak en je hebt geen behoefte om aan de clubtrainingen deel te nemen. Je kan wel aan de clubactiviteiten deelnemen.
De gezamenlijke fietstraining op zondagvoormiddag staat open voor alle leden (mits voldoende basisconditie).
Je bent verzekerd via Sporta.

Lidgeld: 30 EUR

Recreatief lid

Als recreatief lid kan je net als een basis-lid deelnemen aan onze clubactiviteiten maar kan je eveneens deelnemen aan de zwemtrainingen die de club aanbiedt. Let op! Dit geldt niet voor de specifieke zwem-techniektraining! De toegangsgelden, tijdens de clubtrainingen, voor het zwembad (Sportoase Tongeren) zijn in je lidgeld inbegrepen.
De gezamenlijke fietstraining op zondagvoormiddag staat open voor alle leden (mits voldoende basisconditie).
Je bent verzekerd via Sporta.

Lidgeld: 80 EUR

Sportief lid

Als sportief lid reiken je sportieve ambities waarschijnlijk hoger dan bij voorgaande aansluitingsmogelijkheden. Deze categorie is vooral bedoeld voor sporters die nog niet onmiddellijk de stap wensen te zetten naar het competitieve gebeuren. Beschouw het als een opstap naar het echte werk.
Als sportief lid kan je aan alle clubactiviteiten deelnemen.
Naast de gewone zwemtrainingen kan je ook de zwem-techniektraining bijwonen. Ook voor sportieve leden zijn de toegangsgelden, tijdens de clubtrainingen, voor het zwembad (Sportoase Tongeren) in het lidgeld inbegrepen.
De twee-wekelijkse looptraining staat eveneens open voor onze sportieve leden.
Op de gezamenlijke fietstraining (zondagvoormiddag) ben je ook welkom (mits voldoende basisconditie).
Je bent verzekerd via Sporta.

Lidgeld: 125 EUR

Competitief lid

Als competitief lid kan je uiteraard beroep doen op ALLE faciliteiten die onze club te bieden heeft op gebied van trainingen, begeleiding etc…  Alle zwem-, loop- en fietstrainingen staan voor jou open.
De toegangsgelden, tijdens de clubtrainingen, voor het zwembad (Sportoase Tongeren) zijn in je lidgeld inbegrepen.
Je kan de looptrainer specifieke schema’s vragen.
De wedstrijdlicentie, inclusief verzekering, zit eveneens in je lidgeld inbegrepen.
Als competitief lid neem je automatisch deel aan de interne competitie die de jaarlijkse clubkampioen bepaalt(zie puntensysteem vd club). Hierdoor kom je in aanmerking voor de prijzen die op het einde van het seizoen worden uitgereikt.
Wedstrijd- en clubkledij is niet in het lidgeld inbegrepen. Je kan als competitief lid wel tot 100 EUR van je kledijfactuur terugverdienen obv het puntensysteem.

Lidgeld: 200 EUR

X
X