Ontspanningsdag voor de zltc jeugd !

Het jeugdbestuur organiseerde op 2 verschillende locaties een alternatieve ontspanningsdag voor onze zltc jeugd : in Kinepolis in Hasselt en de in Activ in Tongeren !

*De “the little boys” en “the little girls” van ZLTC gingen samen naar de film. Deze prijs hadden beiden ploegen in de wacht gesleept nadat ze op de aflossingsloop in november een podiumplaats konden bemachtigen. Met 18 leden en 3 begeleiders gingen we de kinepolis onveilig maken. De film “geheim agent Roekeloos” stond op het programma. Nadat iedereen een drankje en een hapje had gekozen konden we de filmzaal inpalmen. Leuk, gezellig, grappig, spannend zijn de woorden die de kinderen gebruikten om deze voormiddag te omschrijven. Een ideale activiteit die bij dit stormweer een goed alternatief was voor de fiets- en looptraining die we normaal op zondag houden. Zeker voor herhaling vatbaar… 😉

*Ook de ploeg Omega + Davide gingen in de namiddag met Danny en Stéphanie naar de film. Ze waren met 9 jeugdleden aanwezig en hebben met veel lol gekeken naar “Bad boy’s for ever”

*De ploegen ice breakers, girl power en de locos gingen met Stéphanie en Philip bowlen. Ze waren met 19 op de afspraak. Ook dit was een succes !

En . . . zeker niet vergeten om een dikke merci te zeggen aan de begeleiders  😊

 

 

Terug naar overzicht
X
X