ZLTC laat zich aflossen op de Motten

De aflossingsloop in Tongeren was voor onze club ook dit jaar een groot succes ! Vrijdagavond waren wij “ ZLTC”  met 11 ploegen (70 sportievelingen) vertegenwoordigd, …fantastisch!

Om 18u30 was het de beurt aan de jeugd. Met 6 ploegjes waren wij ingeschreven, 2 meisjesploegen en 4 jongensploegen ! Het was ook heel leuk om te zien dat er zoveel supporters aan de kant stonden om iedereen aan te moedigen. We hebben al onze ploegjes zo ingedeeld dat we max 8 kinderen per ploeg telden. Soms moest er wel een jongere atleet aantreden bij een iets ouder groepje, maar ook dit was helemaal geen probleem ! Natuurlijk werd elk ploegje, zoals het hoort, begeleid door een gemotiveerde coach, waarvoor dank! Gedurende 1 uur hebben wij per ploeg heel enthousiast gestreden voor wat we waard waren. We hebben dit allemaal formidabel gedaan en tijdens hun wachtbeurt werden de kinderen nog getrakteerd op een drankje (bedankt Danny) en nadien kregen ze een ballonlampje als aandenken. Ook onze nieuwelingen vonden het heel tof ! Al onze ploegjes mochten een welverdiende podiumprijs van de sportdienst in ontvangst nemen!

Om 20u30 waren onze ZLTC volwassenen en 1 jeugdploeg (+16j) aan de beurt ! Ook deze 5 ploegen hebben een zeer lovenswaardige  prestatie geleverd, fel aangemoedigd door de zltc supporters natuurlijk !

Bedankt allemaal, ZLTC mag fier zijn op jullie !

Het jeugdbestuur

 

 

Terug naar overzicht
X
X